Goedkope bedankjes voor uw bruiloft | de lekkerste drank in kleine mini flesjes

Home » Goedkope bedankjes voor uw bruiloft | de lekkerste drank in kleine mini flesjes

 

Goedkope bedankjes voor uw bruiloft maar superpersoonlijk? Wat dacht u van heerlijke drank in mooie kleine mini flesjes? Toch veel leuker dan het standaard bedankkaartje: ‘fijn dat u er was?’

Volgens goed gebruik, bedanken niet alleen de gasten het bruidspaar, maar bedanken bruid en bruidegom de gasten voor hun aanwezigheid met een blijvende herinnering; het huwelijksbedankje.

U heeft natuurlijk ontzettend veel geregeld voor uw trouwdag en misschien nog helemaal niet gedacht aan huwelijksbedankjes. Dat kunt u dan met een gerust hart aan ons overlaten!

Goedkope huwelijksbedankjes met Lots of Love

Bedankjes Huwelijk concentreert zich graag op het afscheid van uw gasten; het moment waarop familie en vrienden u bedanken voor een fantastische dag of avond,  het moment waarop zij na een geweldig feest met een goed gevoel huiswaarts keren. Een passend huwelijksbedankje mag dan toch zeker niet ontbreken?

Wat dacht u van een heerlijk drankbedankje met uw eigen foto en op maat gemaakt etiket of een klein mini flesje drank met een persoonlijke boodschap voor uw gasten? Misschien heeft u zelf een creatief idee dat helemaal bij u past.

Goedkope bedankjes in oneindig veel smaken en kleuren

Bijna alles is bespreekbaar en te realiseren. Als u ons een foto stuurt, werken we samen een idee uit voor uw persoonlijke huwelijksbedankje. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd gaan we aan de slag en bezorgen we uw huwelijksbedankjes snel bij u thuis.

Bedankjes onder 1 euro

Zoekt u goedkope bedankjes maar wilt u toch heel origineel voor de dag komen? Bedankjes Huwelijk snapt dat er grenzen zijn aan uw trouwbudget.

Bedankjes onder 1 euro zijn daarom extra voordelig maar nog steeds van uitstekende kwaliteit en een genot voor uw gasten.

Jullie persoonlijke mini flesje met eigen etiket en zelfgekozen drank  wordt een smakelijke sensatie en blijvende herinnering voor uw gasten. Een klein verrassend bedankje voor minder dan 1 euro met jullie namen, trouwdatum of een magische boodschap voor familie en vrienden maakt jullie huwelijk natuurlijk helemaal compleet!

Inspiratie nodig? Bedankjes Huwelijk heeft al zoveel moois gemaakt en daarom een aantal voorbeelden verzameld, neem een een kijkje bij deze voorbeeldflesjes. 

Zoekt u bedankjes onder 1 euro of heeft u dat ene speciale en goedkope bedankje nog niet gevonden? Laat het ons weten.

Er zijn maar weinig wensen die wij niet kunnen (ver)vullen.

Goedkoopste aanbieder van Nederland en België. Ergens anders aantoonbaar goedkoper?  Wij betalen het prijsverschil!

Bestellen