Persoonlijke wensen etiket

Bedankje Huwelijk verzorgt graag uw persoonlijke afbeelding en tekst boodschap op een mini flesje drank. Wij kunnen onze klanten de volgende etiket vormen aanbieden.

U wilt één etiket?
Standaard worden de kleine flesjes drank voorzien van één etiket. Hierop staat uw persoonlijke afbeelding en tekstboodschap. Alsmede de wettelijke voor ons van toepassing zijnde gegevens. Zoals naam van de drank, naam van de producent, de inhoudsmaat, glasbaklogo, percentage alcohol* en houdbaarheidsdatum*. 

U wilt twee etiketten?
Bij Bedankjes Huwelijk bestaat ook de mogelijk de kleine flesjes drank te voorzien van 2 etiketten. Hierbij wordt aan de voorzijde uw persoonlijke afbeelding en tekstboodschap weergegeven. Aan de achterzijde van de flesjes brengen we dan de voor ons van toepassing zijnde wettelijke tekst en afbeeldingen aan. Ook hier bestaat nog voldoende ruimte om een persoonlijke tekst opmaak toe te passen. 

U wilt een wikkeletiket?
Een andere mogelijkheid welke wij van Bedankjes Huwelijk u kunnen aanbieden is een zgn. wikkel-etiket. Hierbij heeft u dus gelijktijdig een etiket aan de voor en achterzijde alsmede aan een zijkant van het flesje. Deze vorm geeft de meest professionele vorm en uitstraling. U kunt dit vergelijken met uw eigen flesje Flugel, Boswandeling of Feigling.

Bij het maken van een extra etiket aan de achterzijde of bij het vervaardigen van een wikkeletiket worden meerkosten berekend. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

* Indien van toepassing.